Det ar vart att bekosta en tusenlapp eller tvenne for att forstora matchningarna mangfaldigt

Det ar vart att bekosta en tusenlapp eller tvenne for att forstora matchningarna mangfaldigt

Darfor rekommenderar vi allihopa som har marigt forut att atnjuta flertal matchningar att kika till att anskaffa bra bilder. Inneha man vark om klover kan man saklart tillika ringa en frande eller familjemedlem till att agera fotograf. Det kravs inte sa avsevart for att plocka nagra haftiga bilder.

Nar bilderna ar uppladdade informeras man ifall att betrakta mejlen pro att konfirmera registreringen. Vi gillade att Badoo inkluderat detta moment. Vissa dejtingsidor som vi har testat har inte haft den har verifikationsprocessen. Det utfor foremal och ting mindre trygga, darfor man da riskerar att andra personer upprattar profiler i ens namn. Det ar saklart olagligt och straffbart, men man vill ju beredvilligt kunna hitta losning sadana problem kungen ett lite enklare metod an att tillkalla polisen.

Vi uppmarksamna utanfor huvudmappen, till foredome i spammappen eller mappen ”socialt”. Det ar dock ej sa marigt att fiska fram mejlet fran de arme ovriga mapparna forut att fullgora verifieringen.

Info ifall Badoo

  • Stort natsamfund
  • Massa gratisfunktioner
  • Bast for den yngre generationen
  • Anklagat forut att ha en andel falska profiler
  • Finns varlden ovanfor
  • Grundad i Storbritannien

Startsida

Nar du ar avklarad med verifieringsprocessen kommer du in kungen din startsida. Har kommer du att kika en stor bild pa dig jag (den du anvander som primar profilbild) och till hoger och vanster om den bilden finns annorlunda knappar som du kan klicka kungen.

Bland annat far du information om din popularitetsniva och inom kort darunder finns en minimal forut att ”oka populariteten”. Klickar du gallande den knappen far du information ifall annorlunda tjanster som kan forstora din popularitet. Bland annat kan man hoja i sokresultaten eller meddela pro andra att man ar inloggad. Man kan aven anskaffa Badoo Premium, och det finns flertal olika alternativ att kora mellan.

Man kan kora att bringa Premium i blott en dag eller kungen obegransad tid. Dagsprenumerationen kostar 17,99 kr. och den obegransade prenumerationen kostar 859,99 kr. Utan att vi har dubbelkollat detta formoda vi att ”obegransat” innebar att det galler i ett ar.

Man kan bekosta via PayPal, mobiltelefon eller med ett bankkort. Man far information ifall att folk med Badoo Premium far dubbelt sa manga meddelanden, och eftersom ar det frestande att uppgradera.

Oavsett om man valjer Premium eller inte kan man direkt initiera uppskatta andra brukare. Man far da kika bilder gallande olika konsument med ett liten blodpump langst ner i vanstra hornet, och ett kryss i hogra. Trycker man pa hjartat innebara det att man inneha ”gillat” personen, och trycker man kungen krysset innebara det att man inte har ”gillat” personen. Ifall du tycker om nagon och den personen aven gillar dig, enar ar det en matchning!

Fran startsidan kan man navigera vidare till olika sektioner. Bland annat kan man se ”personer i narheten”, man kan kolla sina meddelanden, man far en overblick ovan samtliga matchningar, med mera. Dartill kan man klicka kungen en minimal som gor att man kan se vem som har besokt ens profil, samt kika vem som inneha sparat profilen i favoriter.

Enklare dejtingplattformer langtar den arme funktionen. Man kan ga retur och titta pa personer som man ansag vara attraktiva, men som man ej hade nagon syfte att kontakta just nar man sag dem pro forsta gangen. Det kan ju ske att man ar karna uppe i nagot, till foredome hur man flörtar med emojis i text kneg eller att greja mat, nar dromdejten gallande Badoo dyker upp.

Man har nog ej tid att reflektera ut nagot smart att notera i stunden och kan saledes valja att ”pausa” allt en tillfalle. I sadana situationer ar den har funktionen dar man kan behalla nagon som favorit helt enkelt oslagbar.